COL·LABORADORS

Junts ho fem possible

GetLargeImage.png

GRUP AMETLLER ORIGEN

En Ametller Origen conreem, elaborem i seleccionem els nostres productes per a garantir sabor i qualitat des de l'origen.
Perquè és important saber què és el que mengem i gaudir encara més de l'experiència.

En cada cullerada de crema, en cada xarrup de gaspatxo, en cada gram de verdura, en cada mos de fruita es troba la nostra filosofia, la nostra manera de ser i fer.

ciclismo-corvi-logo-1571131268.jpg

CORVI

Més de 25 anys dissenyant
i confeccionant equipaments
Som fabricadors de tota mena de peces i uniformes. Tenim àmplia experiència i personalitzem tots els nostres models amb la imatge corporativa del centre, grup o club en combinació amb els teixits i colors que el client vulgui.

Treballem a mesura: pot enviar-nos les seves idees i requeriments i prepararem un pressupost sense compromís.

shgejinhnzrliivi.jpg

FORD NICOLÁS

Nicolas, concessionari oficial de la xarxa Ford. Aquest concessionari aquesta present en Villafranca del Penedès i posteriorment per mitjà d'una ampliació de les instal·lacions entro a formar part els concessionaris de Vilanova i la Geltru i El Vendrell. Oferim vehicles nous i vehicles d'ocasió a part de tallers de reparació.
Comptem amb diversos serveis per al client: Opció de cita prèvia per a evitar esperes, recanvis i accessoris específics per a cada vehicle, Ford Protect per a garantir la teva seguretat, la revisió mèdica Ford amb el qual un assessor de servei realitzés la revisió dels elements principals del vehicle, pneumàtics de la mes alta qualitat per a garantir la màxima seguretat i Ford segurs.

descarga.png

IVECO ZFAS

En IVECO Zona Franca Alari Sepauto, Concessionari Filial de IVECO Espanya a Catalunya, ofereixen als clients del món del transport, un servei 360è en vehicles industrials, des de fa més de 30 anys.

Disposen de més de 40.000 metres quadrats d'instal·lacions dedicats a venda de vehicles nous, seminous, taller i recanvis.

Logotipo-JosepMasachs-vertical-positivo-con-fondo_14.jpg

JOSEP MASACHS

Era a principis del passat segle, que la família Masachs ja es dedicava al cultiu de la vinya en la seva finca de Vilafranca del Penedès. Va ser Josep Masachs Llorach, home de fortes conviccions, gran caràcter i dedicat des de la seva infància al cultiu de la vinya, qui va fundar el celler en l'última dècada dels anys vint, elaborant cava de forma absolutament artesanal i amb una producció limitada, destinada, bàsicament, al consum familiar i als seus amics més pròxims. Posteriorment, el seu fill, Josep Masachs Juvé, va continuar la labor començada pel seu pare, sota el mateix prisma de producció molt limitada i artesanal.

Arribats els anys 1977 i 1978, Josep i Joan Masachs emprenen unes noves directrius i donen a conèixer al mercat una nova línia de cava, basats en l'experiència i coneixements dels seus antecessors. A poc a poc, en el mercat nacional i més tard a nivell internacional, és reconeguda l'excel·lent qualitat dels caves elaborats per aquesta parella de joves empresaris.

Aquests resultats i l'augment en la demanda dels seus productes, van deixar petites les instal·lacions utilitzades des de l'inici pel seu avi, la qual cosa obliga a la construcció d'unes noves instal·lacions l'any 1985 en la finca Monsarra, situada en el municipi de Torrelles de Foix. Avui dia, Josep Masachs continua elaborant vins i caves en la seva finca Monsarra amb el mateix afany de superació i qualitat que ja van emprendre els seus fundadors.

serviall foto.jpg

SERVIALL

Grup Empresarial format per quatre línies de negocis especialitzades a proveir, des de 2002, de serveis d'assistència sanitària i jurídica a asseguradores i entitats financeres.
Créixer en una relació de confiança, desenvolupant i innovant serveis optimitzats que generin i proporcionin atenció excel·lent als nostres partners.
Ser un referent en el sector de l'assistència i del tracte al beneficiari, reconegut per oferir serveis d'avantguarda a preus competitius nacionals i internacionals.