Volta Ciclista al Penedès 

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona lamenta anunciar la suspensió definitiva de la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès. La present edició, que començava el pròxim 16 de juliol, no s'iniciarà malgrat els esforços realitzats pel Club.

 

A finals d'abril vam saber que la Federació Espanyola de Ciclisme havia situat els campionats nacionals de categoria júnior el mateix cap de setmana que el nostre Club celebrava la Volta, aquest fet ens privava de gaudir de les principals estrelles júnior d'Espanya.

 

Malgrat això, des del Club es va prendre la decisió de continuar amb el suport d'alguns equips internacionals compromesos amb la segona edició del projecte. La situació sanitària quan faltava una setmana per començar la cursa i la nostra responsabilitat amb la salut dels corredors han fet que aquests equips tampoc poguessin traslladar-se al Penedès tot i la seva voluntat per competir.

 

Lamentem donar aquesta notícia per tots aquells que han col·laborat i han fet front totes les dificultats sobrevingudes per poder promoure el ciclisme júnior a Catalunya. Davant aquesta situació, al Club Ciclista Catalunya-Bcn només li queda agrair a tots aquells que han intentat treure la Volta cap endavant.

 

Us esperem en 2022 amb més ganes que mai! Salut i esport!

Galeria de la primera edició de La Volta