top of page

Matinal a Sants-Montjuïc

🚴🏻‍♂️🚨Aquesta prova té lloc cada any al districte de Sants-Montjuïc a l’inici de la primavera i, després de tres edicions afectades per la crisi sanitària, aquest any ha tornat a l’emblemàtica Carretera de Sants. L’edició d’enguany es va dividir en quatre curses: Màster 30 i 40, Cadets , Juniors i Sots23 i Elits.

El tret de Sortida de la jornada va arribar a les 8.30h amb el V Memorial Antoni Llamas, prova puntuable per a la Copa Catalana Màster 30-40. La cursa masculina de Màster 30 va finalitzar amb el ciclista del C.C Cicles Vic, David Álvarez en primera posició, pel que fa a la de Màster 40 el primer classificat va ser el corredor del C.C El Morell, Eric Demiguel. Ambdós ciclistes van fer bona una escapada que va conformar a l’inici de la cursa. A la cursa femenina de les Màster 30 es va imposar la ciclista de RCB Motor Begeus-Ibermica, Yulimar Milla.

A les 10h del matí va començar la prova dels Cadets, que també era puntuable per la Copa Catalana. La cursa masculina va acabar amb la victòria de Roger Pareta del club Purito-Tadesan-Nuria. El corredor ciclista, que es col·locar com a líder de la Copa Catalana, va culminar una escapada que compartia amb tres ciclistes més del seu equip. Pel que fa a les fèmines, la primera classificada vas ser la ciclista del PC Baix Ebre, Mar Piñol.

La prova per Copa Catalana de categoria junior va començar a les 12 del matí i va esdevenir la més nombrosa de la jornada amb una vuitantena de corredors. D’aquests, qui es proclamar guanyador de la prova masculina va ser el corredor del Club Ciclista Catalunya-Barcelona, Vladimir Goncharov que va escapar-se en solitari de l’escamot dels juniors.  La primera classificada de la cursa femenina va ser la corredora del C.E Barcelona Pista, Júlia Borràs.

L’última prova de la matinal es va disputar a les 13:30 del migdia i va agrupar als ciclistes Elits i S-23. Viachelav Polozov del Club Ciclista Catalunya-Bcn va fer bona la seva escapada en solitari i va guanyar la cursa masculina. La primera classificada de la femenina va ser la corredora del Sundrive Track Team, Jennifer Deenan.