Escola de ciclisme

Si ets jove o coneixes a algú d'entre 5 i 16 anys has de saber que al Club Ciclista Catalunya-Barcelona també tenim una escola de ciclisme. La nostra intenció és potenciar el talent dels joves catalans que somien amb competir professionalment damunt d'una bicicleta.

Qualsevol edat és bona per començar a practicar ciclisme a l’escola del Club Ciclista Catalunya-Barcelona. La formació no s'aplica en funció de l'edat de l'alumne, sinò que partim de la seva capacitat de comprensió i treball. En les categories primerenques, l'objectiu principal és ensenyar als nens i nenes a adquirir habilitat amb la bicicleta i ensenyar-los les diferents tècniques, des de la més elemental de pedaleig fins a les més complexes o la circulació en grup. En deixar l'Escola ja han assimilat totes les matèries i estan en disposició d'afrontar nivells d'exigència més elevats.

Horaris de l'escola:

     - Dilluns: 17:30-20:30

     - Dimecres: 17:30-20:30

 Preus de l'escola

 

Matricula (5-14 anys) 110,00.-€ inclou: Quota Soci anual, Assegurança Llicencia Federativa i Mallot Escola.

 

Matricula (15-16 anys) 125,00.-€ inclou: Quota Soci anual, Assegurança Llicencia Federativa i Mallot Escola.

 

Les quotes mensuals de l'escola, són de 30,00.-€ per 10 mensualitats si l'alumne/a porta la seva bicicleta personal i de 40,00.-€ per 10 mensualitats si l'Escola li ha de cedir la bicicleta.

 

En el cas que les quotes mensuals es fessin en un únic pagament anual, hi haurà una bonificació del 10% de descompte.

 

Amb els menors d'edat és obligatori fer-se soci el pare, la mare o representant legal. Import anual: 60,00.-€ 

 

Amb aquesta quota teniu dret a assistir a tots els actes que celebri l'entitat, així com poder participar en les organitzacions i sortir amb el club en les sortides organitzades dels caps de setmana. Encara que si realitzen sortides amb bicicleta haureu d'obtenir la llicència Federativa, corresponent a la seva edat o nivell per a poder tenir coberta tant la R.C. com l'assegurança d'accident.

Quotes de soci:

    -  60€ anuals pels majors d'edat

    -  30€ anuals pels menors de 18 anys

Amb la quota de 60€ s'obté un maillot ciclista de regal