EL CLUB

Més de 70 anys d'història

INICIS

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona es va fundar l'any 1946 en ple context de postguerra. La creació es va produir mitjançant l'afiliació que vam fer amb la Unión Velocipédica Española i vam ser el primer club català que va incloure les quatre barres al seu escut després de la Guerra Civil. Malgrat que els primers anys vam esdevenir un club amb ressó mediàtic, l’any 1968 va acabar aturant la seva activitat per falta de mitjans per continuar el nostre estimat projecte. 

A. Pérez lleva con nosotros como Asistente(a) de el(la) entrenador(a) desde nuestros inicios. Es un verdadero líder y sus consejos profesionales antes y después de la temporada son muy respetados por el equipo.

RENOVACIÓ

El Club va tornar a l'activitat de forma oficial davant el públic al febrer de 2016. Aquell dia es va organitzar una presentació oficial  a la botiga Orbea Campus BCN on l'entitat va exposar l'equip junior que conformaria el Club. A més a més, es va realitzar una petició a l’Ajuntament per la creació d’un espai tancat i il·luminat perquè els ciclistes puguin entrenar. Per aquestes dates també es va parlar d'una futura matinal ciclista al barri que ha acabat convertint-se en la Matinal a Sants Montjuïc que tenim avui dia. 

S. Vega es un miembro valioso de la familia de Club Ciclista Catalunya-Barcelona desde el año 2000. En su puesto de Entrenador(a) principal, S. Vega trabaja codo a codo con los miembros de nuestro equipo para garantizar que brinden el mejor servicio posible.

118207841_1240707859641420_6336161711196

COMPETICIONS

Ara per ara el Club Ciclista Catalunya-Barcelona ja té dues competicions consolidades, la Matinal Ciclista a Sants-Montjuïc i la Volta Ciclista al Penedès. A més a més, ja ens hem posat en  marxa per recuperar l'il·lustre Escalada Solidària al Castell de Montjuïc. També volem continuar amb la recerca de joves ciclista per la nostra escola de ciclisme.  A més a més, ara som actius via online i això ens permet arribar a vosaltres d'una forma més ràpida i satisfactòria per tots. 

Club Ciclista Catalunya-Barcelona no sería lo que es hoy de no ser por D. Herrera, quien supervisa nuestra estrategia de equipo y recomienda las mejores acciones a tomar. No podríamos tener un(a) mejor Segundo(a) Entrenador(a).

Negro Ciclismo Fitness Para Hombres Publ

EQUIP JUNIOR

Tot just després de l'entrega de premis de l'Escalada Solidària al Castell de Montjuïc i coincidint amb el 75è aniversari de l’entitat,  el Club Ciclista Catalunya-Bcn s'endinsa en la recerca de joves talents nascuts al 2003 i 2004 pel seu equip ciclista junior. L'actual organitzador de la Volta Ciclista al Penedès i la Matinal Ciclista de Sants vol consolidar-se en la categoria junior i alhora poder formar nous talents que el dia de demà explotin dins l'escamot internacional. Les places per l’equip seran limitades a 12 ciclistes i tots els integrants rebran calendari d’escala nacional i internacional.