Volta Ciclista al Penedès

El Club Ciclista Catalunya Barcelona és l'entitat organitzadora de l'única matinal ciclista de competició en circuit urbà de la ciutat de Barcelona i de la segona volta ciclista amb més transcendència mediàtica de tota Catalunya.

L'any passat es va decidir posar en marxa aquest projecte perquè des de l'any 2007 no hi havia cap volta ciclista júnior a Catalunya i perquè es complien dos anys sense que la Volta Catalunya celebrés una prova de categories de formació. La II edició de la Volta Ciclista al Penedès congregarà prop de 170 ciclistes de nacionalitats diverses dividits en 23 equips.

Cada etapa tindrà un resum de 10' que s'emetrà per les televisions de les Comunitats de Catalunya, Llevant, Madrid, Castella i Lleó, Galícia, País Basc i un resum final de les 4 etapes de 30' de tota la Volta, que també es difondrà per la xarxa de televisions esmentades. També comptarem amb una pantalla en línia d'Arribada que té la funció de retransmetre la prova i de la seva publicitat en directe, així com amb la retransmissió en streaming dels últims 50 quilòmetres de cada etapa.