top of page

El Club Ciclista Catalunya - Bcn presenta la II Volta al Penedès

El Club Ciclista Catalunya – Barcelona ha presentat de manera oficial la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès. L'acte es va dur a terme el passat dimecres 21 de setembre a la Sala Rossend Montané del municipi penedesenc d'Olèrdola.


La Volta Ciclista al Penedès és una de les proves ciclistes amb més transcendència de tota Catalunya i esdevé una oportunitat única perquè l'aficionat pugui gaudir d'aquells ciclistes juniors que volen fer el pas al professionalisme. L'edició d'enguany se celebrarà entre els dies 30 de setembre i 2 d'octubre.


El conductor de l'acte va ser el reconegut speaker dins el món ciclista, Jordi Vidal, que va encetar la presentació oferint una càlida benvinguda a les desenes d'aficionats que van assistir a la cita esportiva.


El president del Club Ciclista Catalunya- Barcelona, Josep Beltran, va efectuar el primer parlament de la jornada. La gratitud va ser la gran protagonista de les paraules que va pronunciar el responsable la competició. "És un plaer per mi i per tots els membres del Club tornar aquest any al Penedès. Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, és un orgull presentar aquesta volta ciclista formativa" va esmentar el president.


L'acte va continuar amb la presentació del cartell oficial i amb l'explicació del recorregut per part del president de l'entitat ciclista. La segona edició de la Volta Ciclista al Penedès començarà el dia 30 de setembre amb una etapa en línia que tindrà l'inici i l'arribada a Moja (Olèrdola). El dia 1 d'octubre hi haurà una crono per equips matinal a Sant Sadurní d'Anoia i una etapa en línia a la tarda que començarà en aquesta localitat i conclourà a l'Arboç. La prova finalitzarà amb una etapa en línia el dia 2 d'octubre entre Sant Martí de Tous i la Múnia (Castellví de la Marca).


Després de conèixer els recorreguts de les etapes de la prova, el regidor d'esports d'Olèrdola, Pere Sadurní, la regidora de medi ambient i gent gran de Castellví de la Marca, Nuria Cañís i el regidor d'esports de l'Arboç, Miguel Ángel del Río van agafar el torn de paraula per agrair la visibilitat que el Club Ciclista Catalunya - Barcelona oferirà aquests municipis amb la celebració de la Volta.


Com no podia ser d'una altra manera, l'himne oficial de la Volta creat per l'artista Gonçal Perales va fer vibrar els presents una vegada més. Malgrat que en aquesta ocasió l'artista català no va poder assistir a l'acte, es va projectar un vídeo amb la peça i imatges de la primera edició de la Volta.


La presentació va posar punt final amb el parlament del director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, que va posar èmfasi en el gran binomi "Ciclisme-Catalunya" i es va referir aquest esport com un element de cohesió entre els pobles. Igualment, el director va certificar que "la segona edició de la Volta al Penedès serà un èxit".


Cap de premsa Club Ciclista Catalunya

Albert Aguilar



7 visualizaciones0 comentarios
bottom of page