top of page

Olèrdola acollirà la primera etapa de la segona Volta ciclista al Penedès

El Club Ciclista Catalunya-BCN té molt avançats els preparatius de la 2ª edició de la Volta Ciclista al Penedès, que es preveu celebrar a mitjans del mes de juliol. Una de les informacions que ja es poden confirmar és que el municipi d’Olèrdola acollirà la primera etapa de la Volta, el divendres 16 de juliol.


En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el president del Club Ciclista Catalunya-Bcn, Josep Beltran, explicava que les gestions amb l’alcalde, Lucas Ramírez, ja es van iniciar per a que Olèrdola estigués entre les seus d’etapa de la volta el 2020. A causa de la COVID-19, la 2a Volta al Penedès no es va celebrar l’any passat, però ara sí que és possible realitzar-la. Beltran destacava aquesta predisposició de l’Ajuntament, així com el fet que Olèrdola “és un lloc significatiu al Penedès” i disposa de moltes possibilitats per a fer recorreguts atractius en bicicleta.(àudio)


El recorregut de l’etapa d’Olèrdola no està definit encara, però Beltran sí que avançava que la intenció és incloure un ampli recorregut pel municipi, utilitzar l’antiga carretera C15 i passar pel pantà de Foix.(àudio)


En una entrevista realitzada per Albert Aguilar, cap de premsa del Club Ciclista Catalunya-Bcn, Lucas Ramírez explicava que sempre estaven oberts a acollir propostes que fossin interessants pel municipi.(àudio)


Per l’alcalde d’Olèrdola , acollir un esdeveniment com La Volta al Penedès pot afavorir el turisme local.(àudio)


El president del club també anunciava que es mantenien contactes avançats amb els municipis de Sant Sadurní i Sant Jaume dels Domenys per a col·laborar i ser seu d’etapa en aquesta 2a edició de la Volta al Penedès, una competició que reunirà als millors ciclistes nacionals i internacionals de categoria júnior.

La Volta a Catalunya i la del Penedès són les dues úniques competicions ciclistes per etapes de casa nostra que tenen el reconeixement oficial de ser “voltes”. La d’aquesta 2021 serà ben especial per al Club Ciclista Catalunya-Bcn perquè arriba just en l’any de celebració del 75è aniversari de l’entitat. Precisament en una visita a Olèrdola, el president del club va lliurar a l’alcalde d’Olèrdola una litografia commemorativa d’aquest aniversari, obra de l’artista Joan Pallarola.


Escolta les entrevistes a Josep Beltran i a Lucas Ramírez, realitzades a Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí




23 visualizaciones0 comentarios
bottom of page