top of page

Gaudeix del ciclisme de la mà del Club Ciclista Catalunya-Bcn

Actualizado: 12 mar 2021

Tot just després d'acabar les entregues de premis per l'Escalada Solidària al Castell de Montjuïc, el Club Ciclista Catalunya-BCN ha anunciat que farà una exposició a les Cotxeres de Sants del 19 de març a l'1 d'abril per celebrar el 75è aniversari de l'entitat.


L'exposició repassarà la història del Club Ciclista Catalunya-Bcn i els visitants podran veure en primera persona quina ha estat l'evolució del ciclisme en les últimes dècades a Catalunya.


El dissabte 20 de febrer el Club Ciclista Catalunya-BCN ha retransmès en streaming la presentació del cartell per l'exposició. Els dos principals protagonistes de l'esdeveniment eren el president de l'entitat esportiva, Josep Beltran, i l'artista del Districte i autor del disseny, Joan Pallarola.


A més de l'exposició, el matí del 21 de març se celebrarà la quarta edició de la Matinal Ciclista a Sants-Montjuïc. Aquesta prova té lloc cada any al districte a l'inici de la primavera i es fa alternativament una edició a Sants i una altra a La Marina. Tot i que la Matinal que es va suspendre l'any passat a causa de la covid-19 estava prevista al barri veí, la prova d'enguany tindrà lloc a l'Avinguda Maria Cristina. Els participants competiran agrupats per edats i gènere en les categories de cadets, juniors, Sub-23 i elits.


Si ets aficionat al ciclisme i ets de Barcelona no ho pensis dues vegades i torna a gaudir d’aquest esport amb el Club Ciclista Catalunya-Bcn.


Cap de premsa del Club Ciclista Catalunya-Bcn, Albert Aguilar




23 visualizaciones0 comentarios
bottom of page