top of page

La Volta Ciclista al Penedès canvia les seves dates i se celebrarà a l'octubre


A causa de diversos factors originats per la crisi sanitària de la Covid-19, des del Club Ciclista Catalunya-Barcelona ens veiem obligats a ajornar la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès que havíem de realitzar entre els dies 24 i 26 de juliol.

Atenint-nos a la normativa de prevenció imposada per la Federació Catalana de Ciclisme creiem que resulta inassumible dur a terme una segona edició de la Volta a les dates establertes amb anterioritat.

Malgrat que des del Club Ciclista Catalunya Barcelona sabem que el reglament de la Real Federació Espanyola de Ciclisme indica que la temporada de Voltes per a júniors va del 15 de juny al 30 de setembre, la nostra entitat ha demanat a la Federació poder realitzar la segona edició de Volta Ciclista al Penedès del 9 a l'11 d'octubre.

Aquesta petició ja ha estat acceptada i l’ajornament de la competició esdevé oficial. El nostre objectiu prioritari és que tots els corredors i els participants puguin gaudir de la prova de la forma més còmoda i segura possible.


Club Ciclista Catalunya Barcelona

Cap de premsa---Albert Aguilar

29/6/2020


10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page